Trygg i poolen

Posted by admin on January 29, 2014
Uncategorized

Jag tycker att det är jobbigt att bada på somrarna. Alla verkar tycka att det är världens grej, både min flickvän och mina vänner tycker att det är kul och jag brukar oftast följa med men jag gillar inte att slänga mig i vattnet, jag har varit rädd för det ända sen jag var liten. Kanske hände det något traumatiskt men när jag frågar mamma och pappa så säger de att de inte vet något om det. Kanske var det något som de inte ens visste hände, hur som helst så har vi en pool från svenskapoolfabriken på baksidan och den känner jag mig trygg i. Jag vet inte riktigt vad det är men jag känner att jag har mycket större kontroll i en pool än vad jag har i vattnet, egentligen kanske det inte är så konstigt. Egentligen kanske det känns helt normalt för det gör det faktiskt för mig.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City