Kolla upp poolkungen

Posted by admin on February 27, 2014
Uncategorized

Om det vore så att jag hade lust att köpa en pool, som jag faktiskt haft lite tankar på den senaste tiden så skulle jag helt klart rikta mig till poolkungen. Min kompis köpte ett spabad där och det är hur häftigt som helst. Hon har ju alltid gillat vatten så jag fattar att hon har köpt ett så pass stort spabad. När hon var ung så började hon träningssimma och det lär ha färgat hennes liv lite för hon har ett stort intresse för alla sporter som har med vatten att göra. Så som undervattensrugby eller dykning och så vidare. Jag skulle gärna köpa en pool för då skulle hon kunna komma över och så kanske man kunde bjuda in folk så kunde man spela lite undervattensrugby, det hade faktiskt varit riktigt roligt. Jag längtar efter att kunna göra det, jag får väl ta och kolla upp det där.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City