Vanliga glödlampor eller led

Posted by admin on May 13, 2014
Uncategorized

Jag och min vän Anna var ute på stan här om dagen och det är ju alltid så trevligt att vara ute med henne. Om jag skulle ha en bästa kompis så är hon helt klart den, det känns dock som att man inte riktigt har kompisar längre nu när man har växt upp lite. Alla ens vänner är ens bästa vänner känner jag på något plan. Hur som helst så var vi i en elbutik och kollade lite på ljusslingor för Anna ville skaffa lite ny belysning till hennes nya lägenhet och jag håller med henne om att ljusslingor är väldigt fina. Hur som helst så kunde jag inte riktigt låta bli att titta lite också så det slutade med att jag köpte lite led lampor till mig själv. Jag har alltid velat prova hur de skiljer sig från vanliga glödlampor.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City